Den skarpe Kniv

 

Ny dansk mad-innovationspris for ildsjæle i fødevarebranchen uddeles for 3. gang - Prisen er målrettet mindre og up-coming fødevarevirksomheder.

Formålet med prisen er at…

  • At hylde initiativ og en visionær tilgang til fødevarer

  • At skabe opmærksomhed omkring nye lovende og innovative ildsjæle i den danske fødevaresektor med potentiale til at gøre en forskel

  • At påskønne virksomheder, organisationer eller personer, der har ambitioner og som forfølger en idé innovativt og modigt.

  • At inspirere til høj innovationsgrad og bæredygtighed i den danske fødevaresektor.

Vinderen af prisen 2023 er Nordic Harvest

Se pressemeddelelsen her


Hvem kan komme i betragtning til ”Den Skarpe Kniv”

  • En mindre fødevarevirksomhed, en person eller gruppe af ildsjæle som har den helt exceptionelle innovative mad-ide, høj innovationsgrad, ambitioner, vilje og arbejdsomhed - men som måske ikke (endnu) er økonomisk bæredygtig.

  • Der kan ikke ansøges om prisen. Det er branchens egen pris, hvor alle med tilknytning til den danske fødevaresektor kan indstille en prismodtager. Prismodtageren udpeges af en dommerkomité nedsat af Dansk Fødevare Forum.

Vinderen af Den skarpe Kniv vil ud over æren også modtage en mindre pengepræmie, en meget skarp kniv fra FoodGear og muligheden for fortrolig sparring i et af Dansk Fødevare Forums ledelses- eller innovationsnetværk.


Hvordan bliver man indstillet? 

Du indstiller efter ovenstående kriterier. Det er obligatorisk at anvende indstillingsskemaet, som findes her.
Indstillingen bedes fremsendt til sekretariatet for:
Dansk Fødevare Forum, Julie Lykke Jacobsen på juj@lf.dk.


Anders Riemann, Nordic Harvest modtager prisen

Prismodtager
Dansk Fødevare Forums Kvalitets- og innovationspris er blevet uddelt for første gang i 2021.
Se tidligere prismodtagere nedenfor.

2023: Nordic Harvest
2022: Clutch Cognition
2021: Agrain

Læs også om kvalitets- og innovationsprisen “Den Dybe Tallerken”