Kalender

Netværksmøder

Der afholdes møder i netværksgrupperne tre-fire gange årligt. Møderne afholdes oftest som døgn-møder.
Indholdet på netværksmøderne differentierer alt efter medlemmernes ønsker. Normalt vil hvert møde indeholde et fagligt indlæg, et netværkselement samt en oplevelse.
Der vil på hvert møde altid være plads til privat og professionel sparring. Ofte opnås erfaringsudveksling og sparring ved brug af cases fra medlemmernes dagligdag. 

 

DANSK FØDEVARE FORUM INVITERER TIL BOCUSE D'OR I LYON

Dansk Fødevare Forum inviterer til Bocuse d'Or i Lyon i slutningen af januar 2019.
For yderligere info kontakt Dansk Fødevare Forums formand, Mette Gammicchia.

 
 
 

 
 
 

Tidligere arrangementer

Netværkstur til Bocuse D'Or 2017

Dansk Fødevare Forum bød på en 2-dages netværkstur til Lyon i forbindelse med det legendariske verdensmesterskab for kokke, som afholdtes i Lyon den 23.-25. januar 2017 i tilknytning til fødevareudstillingen Sirha.
Læs mere om Bocuse D'Or her og se hele invitationen her.

Dansk Fødevare Forum er en netværksorganisation der tilbyder netværksgrupper for ledere i fødevarebranchen.

Gruppernes individuelle medlemmer repræsenterer både primærproducenter, fødevareproducenter, leverandører af ingredienser, maskiner og emballage, detailhandel, brancheorganisationer, rådgivende virksomheder, offentlige myndigheder samt forsknings- og udviklingsinstitutioner.

Dansk Fødevare Forum har siden 1994 været med til at skabe grobund for et stærkt fagligt samarbejde og fortrolig videndeling på tværs af branchens mange sektorer. Læs mere om Dansk Fødevare Forum her på siden.

Årsmøde 2016

Download programmet her.

Årsmøde 2017

Download programmet her.

Årsmøde 2018

Download programmet her.